Hlavná postava Nevinných: Jozef Jurčišin-Kukľa

Jozef dostal svoju doposiaľ najväčšiu príležitosť v živote!

Nový seriál televízie Joj Nevinní sa blíži na vaše obrazovky a vďaka Joj.sk máte už teraz možnosť spoznať jej hlavných hrdinov. Po tom, čo sa vám predstavila Kristína Povodová, sa slova ujal aj Jozef Jurčišin-Kukľa!

Nevinní nebudú len o obľúbených tvárach ako Maroš Kramár či Kristína Farkašová, ale hlavne o nových neznámych a tak sa nikto nečuduje, že pre väčšinu hercov sú Nevinní doposiaľ najväčšou príležitosťou. Šancu tak treba využiť a čo najskôr sa so seriálom skamarátiť. "Začiatky boli pre mňa dosť ťažké, keďže je to pre mňa prvá veľká príležitosť, ale snažím sa vychytať muchy. Hrá sa mi veľmi dobre," opisuje Jozef.

Spolu s Kristínou Povodovou tvoria seriálový pár, ktorý sa zbližuje nielen slovne, ale aj intímne, na čo mladí herci neboli zvyknutí: "Ako som spomínal, začiatok bol pre mňa náročný, bolo to zvláštne sa teraz nejak aj intímne zbližovať. Časom sme sa už oťukali a spoznali, takže fajn. Kristínka je super baba."

Jozef je rád súčasťou seriálu, sadla mu aj jeho záplatka a samozrejme, tak, ako ostatní herci, aj on sa teší seriálovému rozmachu na Slovensku, ktorý už čoskoro potvrdia aj Nevinní!