Predstavujeme titulnú pieseň k seriálu Nevinní! Vypočujte si ju naživo!

Mária Čírová na Jojke v meste v Košiciach predstavila titulnú pieseň k Nevinným, Na dosah.

"Je to bomba, takto to malo byť, je to pesnička k seriálu ako vyšitá," opísala Mária Čírová reakcie od tvorcov Nevinných na pieseň Na dosah. Titulná skladba k novému seriálu Jojky pritom nevznikla na objednávku, Mária zaujala jednou zo svojich nových piesní z očakávaného albumu: "Producenti seriálu sa mi ozvali, že by boli radi, keby som im naspievala titulnú pesničku k Nevinným. V tom čase nikto nevedel, ako by pieseň mala vyzerať, zrovna som však robila na svojom albume, tak sa tvorcovia pozreli na moje demá, jedno sa poslalo do Jojky a prišla skvelá reakcia."

Známa speváčka síce nie je rodená textárka, občas sa jej podarí zložiť text, ktorý si spieva celé Slovensko. Po Búrke totiž za jednu jedinú noc otextovala aj jej demo vybrané pre seriál: "Prišlo otextovanie piesne, ešte sa nevedelo, kto by to mal robiť, tak som navrhla, aby mi poslali scenár a možno mi niečo napadne. Motyka však vystrelila, scenár bol nádherný a mne sa za jednú noc podarilo napísať text."

Popri premiére Na dosah na Jojke v meste z Košíc sa natáčali aj zábery do pripravovaného klipu k piesni. Tisíce ľudí z metropoly východu sa tak stanú jeho tvárami. Vy si živý záznam titulnej skladby vypočujte vo videogalérii!